Cautare

727 de rezultate pentru "lavinia oprea" (3.41 secunde)
In ceea ce priveste un eventual inlocuitor al lui Vasile Blaga la sefia Ministerului de Interne, Radu Tudor a afirmat ca se asteapta ca presedintele Traian Basescu sa il nominalizeze pe Gabriel Oprea, ministrul Apararii Nationale.
Reamintim, fara aportul celor 15 fugari grupati in jurul lui Gabriel Oprea, cel despre care Traian Basescu spunea candva ca este "seful mafiei personale a lui Adrian Nastase" (Oprea a fost recent "reevaluat pozitiv" de seful statului - n.a.), actualii guvernanti nu ar fi avut majoritate in Camera Deputatilor.
"Daca domnul Basescu are nevoie sa mareasca corul de aplaudaci si de tutari pe care ii cheama de obicei acolo cu Boc, cu Oprea, cu toti ceilalti, noi nu suntem interesati sa ne inscriem in corul tutarilor lui Traian Basescu.
"Am decis sa ma alatur echipei formate de ministrul Gabriel Oprea. ... De unde o avea Oprea bani, ca pentru Armata si slujitorii ei nu se prea gasesc?
Senatorul PNL Mario-Ovidiu Oprea este initiatorul unei propuneri legislative pentru modificarea si completarea Legii nr.339/2005 privind regimul juridic al plantelor, substantelor si preparatelor stupefiante si psihotrope (L137/2011). ... Consiliul Legislativ a avizat pozitiv propunerea senatorului Mario-Ovidiu Oprea.
Gestul lui Vanghelie poate crea o problema din punct de vedere politic Intr-o emisiune la Realitatea TV, Titus Corlatean a criticat gestul lui Marian Vanghelie de a asocia PSD cu un demers al Elenei Udrea si al lui Gabriel Oprea. ... Ca perceptie, vedem Udrea, Oprea si Vanghelie.
In parlament, ca independent, Chereches a ramas apropiat de formatiunea lui Cristian Diaconescu si Gabriel Oprea care pe atunci abia prindea forma.
‘‘Alaturi de Gabriel Oprea, Marian Sarbu, Cristian Diaconescu, Vali Steriu, Anghel Iordanescu, oamenii care au contribuit decisiv la iesirea Romaniei din recesiune, voi face in continuare o politica de stanga si voi pune umarul la obtinerea unor rezultate bune pentru UNPR in 2012.
Si aliatii lor incearca sa pastreze cadenta optimismului alert, si insusi generalul Oprea, presedintele alora ai lu’ Oprea, declara ca formatia pe care o conduce se va prezenta singura-singurica la alegerile de la anul.
Negocierile pe care Piedone le-ar purta cu liderii formatiunii controlate de generalul Gabriel Oprea au fost confirmate si de surse din UNPR, care au mai sustinut ca edilul ar putea anunta chiar peste o saptamana ca "impartaseste valorile UNPR", in conditiile in care mandatul sau de la Primarie nu-i permite inscrierea in alta formatiune politica.
Piedone, candidatul Miscarii Populare Dincolo de faptul ca, in tot acest timp, Piedone deja practica un joc la doua capete, fiind in negocieri cu Neculai Ontanu si Gabriel Oprea, ceea ce ii pune cu siguranta la indoiala fidelitate si loialitatea fata de un partid (si fata de Voiculescu, un om care, sa nu uitam, i-a finantat mai multe proiecte rasunatoare in sectorul 4 si i-a asigurat expunerea mediatica permanenta), pierderea sa echivaleaza cu disparitia din PC a singurei figuri curate, cu notorietate si credibilitate, practic singura locomotiva cu potential din toata formatiunea.
Sunt convins ca cei mai multi dintre primari ii vor zambi domnului Oprea si doamnei Udrea si apoi vor veni sa candideze tot la noi. ... Ii pacalesc pe domnul Oprea si...
- Exista o legatura intre constituirea Uniunii Social Progresiste anuntata de presedintele UNPR Gabriel Oprea si Platforma de Centru Stanga? ... Dupa cum stiti, a spus-o presedintele Gabriel Oprea, vom lansa Uniunea Social Progresista la sfarsitul lunii decembrie.
Vreau sa inlatur orice speculatie, relatiile mele cu Oprea (Gabriel Oprea, n.r.), cu conducerea partidului au fost unele bune.
La Ministerul Justitiei e dat mai mult ca sigur tot Catalin Predoiu. La fel si in cazul lui Cristian Diaconescu, Leonard Orban, Gabriel Oprea, Elena
Domnul Gabriel Oprea, ctitorul "partidului de stransura" UNPR, prin care Presedintele Traian Basescu a dat o lovitura de stat parlamentara, este general. ... Cum a putut si cum poate conduce domnul Gabriel Oprea, in uniforma, cu epoleti si cu multe stele, una sau alta dintre institutiile demilitarizate?
Administratia Prezidentiala a transmis, duminica, o declaratie a lui Bogdan Oprea, purtatorul de cuvant al lui Traian Basescu, referitoare la "precizarile prim-ministrului Guvernului Romaniei, domnul Victor-Viorel Ponta, cu privire la pozitia Administratiei Prezidentiale legata de declaratiile antieuropene ale unor oficiali si politicieni romani, precizari care au fost transmise, duminica, 18 noiembrie, intr-un comunicat de presa".
Viitorul Guvern va avea trei vicepremieri - Gabriel Oprea, fara portofoliu, Liviu Dragnea, ministru al Administratiei si Dezvoltarii Regionale, si Daniel Chitoiu, ministru al Finantelor - 20 de ministere, la care se adauga sase ministri delegati.
Istoricul si cercetatorul Marius Oprea, autorul unei ample biografii neoficiale a lui Traian Basescu, afirma azi, pentru Inpolitics, ca si pentru el informatia lansata de Calin Marinescu este noua: ... Dar ma indoiesc sincer ca cineva ar putea scoate respectivul dosar de acolo" afirma Oprea.
"Stimate domnule Cristian Oprea, Asa cum am mai afirmat public in cursul acestei seri, mesajul postat astazi, 18.02.2013, in jurul orei 21, pe pagina de Facebook a sustinatorilor domnului presedinte Traian Basescu, "Alaturi de presedintele nostru", reprezinta textul unui mesaj adresat de domnul presedinte sustinatorilor sai.
google-analytics.com